Om oss

Ursprung

Whisky Flavour föddes från en Whisky Älskares önskan att provsmaka och lära känna olika sorters whiskies på det bekvämaste och mest prisvärt sätt möjligt. Ibland är det inte klokt att köpa (eller ska vi säga investera i?) en hel flaska whisky som du är nyfiken på eller ville testa under en lång tid, men inte har kunnat provsmaka tidigare. Det är möjligt att dina förväntningar inte kan överskridas. Så, för alla whisky älskare som oss som är intresserade i att provsmaka olika flaskor, märken och åldrar av whisky, skapade vi Whisky Flavour. Vi tror verkligen att det här är en lösning som gör det möjligt att prova olika slags whisky utan en längre tids kompromiss som en normal flaska involverar.

Whisky Flavour har 3 slags månadsprenumerationer för whiskylådor som innehåller 4 originalmärkta miniatyrer. På så sätt kan du tillgodose din nyfikenhet (och berika din repertoire).

Uppdrag

Whisky Flavours uppdrag är, såsom tidigare nämnts, att levererar och förse alla whisky älskare med möjligheten till att uppleva så många olika märken och typer av whisky som de vill. På så sätt kommer fler och fler människor att kunna provsmaka whisky, även de mest dyrbara märkena, på ett prisvärdigt och tillgängligt sätt.

Vision

Det är Whisky Flavours vision att bli en referens i denna sektor, och att ha en ny approach till sättet som konsumenter och märken interagerar. Med möjligheten som vi erbjuder, kommer konsumenterna bli mer medvetna om antalet fantastiska märken och tillverkningsprocesser som finns tillgängliga. Å andra sidan, har whisky märken chansen att nå ut till mycket fler konsumenter, potentiella kunder och skapa ett längre förhållande med konsumenter.

Värden

Transparent | Elegant | Innovativ | Kundorienterad | Modern

Om Oss

Whisky Flavour har ett dynamiskt och kreativt team av fyra personer, som är intresserade i att förse en originell och komplett upplevelse.

Rui Guerra är whisky aficionado och en expert i allt som är digitalt relaterat. Med tidigare entreprenör erfarenhet och känslan som behövs för whisky provsmakning och affärsrörelse, så är han ansvarig för alla märken och typer av whisky som vi har tillgängliga, såväl som affärsrörelsens utveckling på alla fronter.

Sandra Marques är ansvarig för att hålla Rui Guerra borta från för många whisky flaskor och är även digital marknadsförare. Hon arbetar med Rui Guerra vid alla digitala medier och kanaler och båda två hittar sätt att framföra varumärket. Hon paketerar också ibland de provsmakningsset som du beställer.

Rui Gaio, är ansvarig för de grafiska / design aspekterna. Han är ansvarig för att få liv i alla idéer och visuellt kommunicera alla värden och  ” smaker” för denna nya upplevelse.

Julia är en passionerad bloggare och kock som spenderar sina dagar att utforska nya smaker, sällsynta ingredienser och exotiska lukter. Hon har varit en del av teamet sedan första början och hon är också ansvarig för den tyska delen av WhiskyFlavour. Julia översätter våra bloggposter, undersöker de bästa destillerierna och håller en öppen konversation med våra kunder och whisky club medlemmar från Tyskland, Österrike, Schweiz och Liechtenstein. När Julia inte är ingrävd i världen om extraordinära whiskys är hennes passion yoga, bergsklättring, hennes egen matblogg.

Inga produkter i varukorgen.