Vanliga Frågor

Vanliga Frågor

Hur Fungerar Whisky Flavour?

Det är superenkelt. Först av allt, för att välja din favorit Whisky Provsmakningslåda, bestämmer du dig för vilken ålder som du vill att dina miniatyrer ska ha, och du väljer provsmakningslåda enligt detta. Varje låda innehåller minst 4 miniatyrer. Efter att du godkänt inköpet och fyllt i all din information kommer du att få din order kommer att kunna provsmaka olika whisky. Vi skickar aldrig samma miniatyrflaskor igen.

Vad är det för skillnad mellan provsmakningslådorna?

Du kan välja provsmakningslåda beroende på vilken ålder på whisky som du skulle vilja få och provsmaka. vi skapade tre olika provsmakningslådor – du kan välja en låda med whisky upp till 18 år, upp till 21 år och upp till 30 år.

Hur många miniatyrer kommer jag att få?

Inuti varje provsmakningslåda kan du hitta åtminstone 4 original miniatyrflaskor, men vanligtvis kan du hitta fler beroende på värdet på miniatyrflaskorna. Det kan också hända att vi bara vill överraska dig ibland.

Kan Jag erbjuda en provsmakningslåda som gåva?

Absolut! En prenumeration från Whisky Flavour kommer säkert uppskattas av dina nära och kära, vänner och kollegor. Vi tycker att det är en fantastisk gåva för Whisky Ã?lskare och förpackningen är utsökt. Vänligen Kontakta Oss först så att vi kan leverera smakprovningslådan som gåva.

Vilka fraktalternativ finns tillgängliga och hur mycket kostar frakten?

Vi kan skicka internationellt och fraktkostnaden är â?¬30,00 (per månad).
Vi kommer alltid att processa ditt paket med rekommenderad post så att du kan spåra din order.
Vi tar inte ansvar för om ditt land har strikta regler för överföringar angående mat och alkoholdrycker.

Hur kan jag spåra min order?

Då alla order skickas via rekommenderad post, kommer du att få en e-post med nödvändig information för att spåra din order.

If you still have questions, you didnâ??t receive the email or you donâ??t know how to proceed, feel free to contact us.

När kommer jag att få min whisky provsmakningslåda?

Du har till den 24:e varje månad att göra din beställning och alla order skickas fram till den 7:e. Beroende på det land du befinner dig i, kan det ta mellan 5 till 10 vardagar tills du får din provsmakningslåda.

Vad ska jag göra om jag inte får min order?

Om du inte får din order så har något gått fel, vänligen kontakta oss och vi kommer att undersöka det hela.

Jag kan inte hitta min fråga.

Du får gärna kontakta oss när som helst. Använd vårt kontaktformulär, och vi kommer att besvara dig så snart som möjligt.

Inga produkter i varukorgen.